Parçalanan tekeri ile kaçan sürücüyü Bekçiler yakaladı

Parçalanan tekeri ile kaçan sürücüyü Bekçiler yakaladı
Alanya'da dün gece saat 01:40 sıralarında bir araca çarparak kaçtığı iddia edilen 45 ZC 4326 plakalı araç Gece Kartalları diye adlandırılan bekçiler tarafından yakalandı.. Kaçan aracın parçalanan tekerinden ise kıvılcımlar çıkıyordu..

Haber: Berkay Güvenç

Alanya'da dün gece saat 01:40 sıralarında bir araca çarparak kaçtığı iddia edilen 45 ZC 4326 plakalı araç Gece Kartalları diye adlandırılan bekçiler tarafından yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre dün gece saat 01:40 sıralarında 45 ZC 4326 plakalı araç bir başka araca çarparak kaçtı. Otomobilin çarpma anında ise sol ön tekeri parçalandı. Sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen ve sol ön tekeri parçalanmış araç Keykubat bulvarından tekerinden kıvılcımlar çıkartarak geçerken bekçilerin dur ihtarına uymadı. Yalı taksi istikametine kaçan otomobil bu bölgedeki bir başka bekçi ekibi tarafından yakalandı. Alkollü olduğu öne sürülen sürücü Gece Kartalları ve Trafik ekipleri tarafından yasal işlem yapılmak üzere Cumhuriyet Polis Merkezine götürüldü. Otomobil ise çekici yardımıyla güvenlik amaçlı emniyet otoparkına çekildi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN