Kuyumcudan Altın Çalarken Yakalanan İranlı Çiftler Adliyede

Kuyumcudan Altın Çalarken Yakalanan İranlı Çiftler Adliyede
Dün akşam saatlerinde yakalandılar bugün adli mercilere sevk edildiler.

Alanya'nın Damlataş Mahallesinde iki kişinin, alışveriş yapma bahanesiyle girdikleri kuyumcudan kolye çalma anları güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Saray Mahallesi Güzelyalı Caddesi'nde bir kuyumcuya alışveriş yapma bahanesiyle iki kişi geldi. Kadın şüpheli kuyumcu çalışanlarını dışarda meşgul ederken, erkek ise yüzük alma bahanesiyle içeriye girdi. Bu sırada çalışanın arkasını dönmesini fırsat bilen erkek şüpheli, el çabukluğuyla zincir kolyeyi alarak cebine koydu. 

Olayı farkeden bir diğer çalışan ise kepenkleri kapatarak polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler üzerinde kimlik bulunmayan kadın ve erkeği gözaltına aldı.

İncelemelerde İranlı karı koca oldukları öğrenilen Hamadi B. (34) ve Atetah T. (30), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan kuyumcudaki güvenlik kamerası görüntülerinde ise zanlı, çalışanın sırtını dönmesini fırsat bilerek tezgahtaki asılı altın kolyeyi el hızıyla alıp çebine koyduğu ve olayı farkeden bir diğer çalışanın olaya müdahalesi yer alıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir