Havai Fişek Atanlara Cezai İşlem Uygulanıyor

Havai Fişek Atanlara Cezai İşlem Uygulanıyor
Alanya'da havai fişek atılmasına yönelik yasanın gelen şikayetler üzerine aktif bir şekilde uygulanmasına başlanmasının ardından, havai fişek atan şahıslara yönelik çalışmalar hız kazandı. Dün gece havai fişek fırlatan bir şahıs Gece Kartalları tarafından kıs kıvrak yakalanarak hakkında idari para cezası uygulandı..

Haber: Berkay Güvenç

Alanya'da havai fişek atılmasına yönelik yasanın gelen şikayetler üzerine aktif bir şekilde uygulanmasına başlanmasının ardından, havai fişek atan şahıslara yönelik çalışmalar hız kazandı. Dün gece havai fişek fırlatan bir şahıs Gece Kartalları tarafından kıs kıvrak yakalanarak hakkında idari para cezası uygulandı.

Alanya'da havai fişek atılmaması yönünde alınan kararlar ivedilikle uygulanıyor. Emniyet birimlerince yaptırımların uygulanmaya başlamasının ardından havai fişek fırlatan şahıslar şok baskınlarla yakalanarak haklarında işlem yapılıyor. Dün gece Alanya Yalı Taksi karşısında bulunan bir mekanda havai fişek fırlatan bir şahıs bölgede devriye görevi yapan Gece Kartalları tarafından yakalanarak, şahsa Kabahatlar Kanununa göre idari para cezası uygulandı. Havai fişek fırlatan şahıs ise "böyle bir yasağın olduğunu bilmiyordum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.