Alanya’da Yakalanan 6 Dolandırıcıdan 2 Kişi Tutuklandı

Alanya’da Yakalanan 6 Dolandırıcıdan 2 Kişi Tutuklandı
Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ‘Kredi kartı kopyalama sureti ile kötüye kullanma’ suçu kapsamında yakalanan 6 dolandırıcıdan 4 kişi mahkemece serbest kalırken 2 kişi tutuklandı.

ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı’nın Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürüttüğü dolandırıcılık operasyonu kapsamında şüpheli Hakan Ü. ve İsa K.’nin ev ve araçlarında arama yaptı. Yapılan aramalarda çeşitli bankalara ait çok sayıda POS cihazları, kredi ve banka kartları, cep telefonları, 72 Bin 720 TL, 1200 Dolar ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelilerin Manavgat, Side’de bulunan konaklama tesisi ve lokantalarında yapılan aramada ise kaçak alkol, eski dönemlere ait tarihi sikke ve silah mermisi ele geçirildi. Operasyon çerçevesinde Hakan Ü. ve İsa K., Alanya’da, Özcan D. ve Maksut S. de Manavgat’ta gözaltına alındı.
Dolandırıcılık suçundan gözaltına alınan 4 şüphelinin ardından  Jandarma ekipleri soruşturma kapsamında Alanya'da Faruk B, ve Ali Ç, yakalanarak gözaltına alınarak Alanya Merkez İlçe Jandarma Karakoluna götürüldüler. 6 şüpheli ifadelerinin ardından bu sabah Adliye'ye sevk edildiler.
Alanya Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğinde ifadeleri alınan 6 şüpheliden 4 kişi Özcan D,Maksut S, Faruk B, ve Ali Ç, mahkemece serbest bırakılırken 2 şüphelilerden Hakan Ü, ve İsa K. tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.