Alanya’da bisiklet hırsızı önce kameraya, sonra jandarmaya yakalandı

Alanya’da bisiklet hırsızı önce kameraya, sonra jandarmaya yakalandı
Alanya'da jandarmanın düzenlediği operasyonla Manavgat ilçesinden otobüsle gelerek farklı tarihlerde 2 bisiklet çalan şüpheli yakalandı. Bisiklet çalma anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, Mahmutlar Mahallesi’ndeki bir zincir market önünde 2 bisiklet hırsızlığı ihbarları nedeniyle çalışma başlattı. Yapılan istihbarat çalışmaları ve güvenlik kamerası incelemelerinin ardından, hırsızlık şüphelisinin Hüseyin Y. (64) olduğunu tespit etti. Soruşturmayı derinleştiren ekipleri şüphelinin Manavgat ilçesinde ikamet ettiği ve Alanya’dan çaldığı bisikletleri otobüsle evine götürdüğü tespit etti. Tespit üzerine harekete geçen JASAT ekipleri şüphelinin ikametine baskın düzenleyerek gözaltına aldı. 

Çaldığı bisikletleri sosyal medya üzerinden sattığı ortaya çıktı 

Şüphelinin daha öncede 4 bisiklet hırsızlığına karıştığı ve çaldığı bisikletleri LETGO isimli sosyal medya sitesinden sattığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan şüpheli Hüseyin Y. karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 
Hırsızlık anı güvenlik kamerasında 
Diğer yandan şüphelinin bisiklet çalma anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Şüpheli Hüseyin Y.’nin bir zincir market önündeki bir kişi çektiği bisikleti binerek uzaklaştığı anlar güvenlik kameralarınca kaydedildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.