Alanya'da pazarcı sahte paradan tutuklandı

Alanya'da pazarcı sahte paradan tutuklandı
Alanya Cumhuriyet Başsavcılığın koordinesinde. pazarcılık yapan bir kişi piyasaya sahte para sürmek için kargodan gelen sahte Bin TL para ile Jandarma ekiplerine yakalanan pazarcı tutuklandı.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığın Koordinesinde. Avsallarda Pazarcılık yapan Metin Ö. piyasaya sahte para süreceği bilgisini alan Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı İncekum Jandarma ekipleri pazarcıyı takibe aldı.istanbuldan Alanya Avsallardaki bir Kargo firmasına düzenli Kargo geldiği tespiti yapan jandarma ekipleri. 30.08.2019 günü tekrar Kargo geleceğinin bilgisi alınması üzerine ve şüpheli takibe alındı. Metin Ö isimli şahıs kargodan çıkışta durdurularak yapılan üst aramasında üzerinde sahte olduğu tespit edilen ve Kargodan aldığı tespit edilen 1000 Türk Lirası ( 20*50=1000TL seri no A625255062) ele geçirildi pazarcı Metin Ö. gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere İncekum Jandarma Karakol Komutanlığına götürüldü. 
Jandarma Karakol Komutanlığında ifadesi alındıktan sonra Adliyeye sevk edilen şüpheli Metin Ö. Piyasaya Sahte Para sürmek suçundan nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.