Alanya'da korkunç cinayet! Boğazı kesilip arabasıyla uçuruma atıldı

Alanya'da korkunç cinayet! Boğazı kesilip arabasıyla uçuruma atıldı
Alanya'nın Bektaş Mahallesi'nde meydana gelen dehşet verici olayda, genç bir adamın boğazı kesilerek arabasıyla uçuruma atılması, polis ve savcılık ekiplerini harekete geçirdi.

Alanya'nın Bektaş Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde yaşanan dehşet veren bir cinayet, bölgeyi sarsarak büyük bir şok yarattı. Mustafa T. isimli genç bir adam, arabasında boğazı kesilmiş halde bulundu. Detaylar ise dehşete düşürdü.

KORKUNÇ CİNAYETİN ARDINDAKİ ŞOK DETAYLAR

Olay, bir trafik kazası ihbarının ardından polis ve itfaiye ekiplerinin bölgeye yönlendirilmesiyle ortaya çıktı. Ekipler, yoldan çıkarak uçuruma yuvarlanan 07 AGC 074 plakalı hafif ticari aracın arka koltuğunda kanlar içinde boğazı kesilmiş bir cesetle karşılaştı. Polis Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda cesedin, 25 yaşındaki Mustafa T. adlı bir gence ait olduğu belirlendi.

Araç, çekici yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılırken ceset ise savcı ve polis incelemesinin ardından Alanya Belediye Morgu'na götürüldü. Yakınları, genç Mustafa T. için gözyaşı dökerken, bazı yakınları ise şok içindeydi. Ancak dikkat çeken bir detay ise genç adamın kimseyle husumetinin olmadığıydı.

POLİS, ŞÜPHELİLERİ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Olay yerindeki inceleme ekibi, araçta parmak izi ve delil toplama çalışmalarına başladı. Polis ekipleri ise bu korkunç cinayetin şüphelilerini yakalamak için yoğun bir şekilde çalışmalara başladı. Cinayetin nasıl ve neden işlendiği ise henüz aydınlatılmış değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir