Alanya ve Gaziantep Emniyetlerinden örnek işbirliği! Kayıp kız bulundu

Alanya ve Gaziantep Emniyetlerinden örnek işbirliği! Kayıp kız bulundu
Alanya'da 15 yaşındaki Ervah Erdoğan, 6 gün boyunca evine gelmeyince kayıp ilan edildi. Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda genç kız bulunarak ailesine teslim edildi.

Alanya'da yaşayan 15 yaşındaki Ervah Erdoğan, evine 6 gün süreyle gelmeyince ailesi tarafından kayıp ilan edildi. Ailenin durumu hemen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirmesiyle birlikte genç kızın bulunması için çalışmalar başlatıldı.

GAZİANTEP POLİSİ HAREKETE GEÇTİ

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları Genel Aşayiş uygulaması sırasında Alanya'da kayıp olarak aranan Ervah Erdoğan'ın kimliğini tespit etti. Hemen müdahale eden polis ekipleri, genç kızı muhafaza altına aldı.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Alanya Emniyeti ile irtibata geçen Gaziantep polisi, genç kızın ailesine ulaşarak bulunduğunu bildirdi. Aile, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kızlarını alarak Alanya'ya döndü. Bu anlar sevinç gözyaşlarıyla karşılandı.

Aile, Gaziantep polisi ve emniyet teşkilatına teşekkür ederek duygularını paylaştı. Kaybolan kızlarının sağ salim bulunması aileyi büyük bir sevince boğdu.

GAZİANTEP VE ALANYA EMNİYETLERİNDEN İŞBİRLİĞİ

Bu olay, Gaziantep ve Alanya emniyet teşkilatlarının başarılı bir işbirliği örneği sergilediğini gösterirken, kaybolan gencin sağlık durumuyla ilgili aileye bilgi verildiği belirtildi.

Haber Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.