Son Dakikada Beklenen Büyük Zam Kararı: Fiyat Artışı Tarihi Belirlendi

Son Dakikada Beklenen Büyük Zam Kararı: Fiyat Artışı Tarihi Belirlendi
Sigara fiyatlarına ardı ardına gelen zamların ardından sıra rakıya geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, 26 Nisan Cuma günü yüzde 17 oranında rakıya zam geleceğini açıkladı.

Sigara fiyatlarına peş peşe gelen zamların ardından sıra rakıya gelirken yeni zam geleceği ifade edildi. Bununla beraber Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve açıklamalarında 26 Nisan Cuma günü yüzde 17 oranında zam geleceğini ifade etti.

26 Nisan’da Zam Geliyor

Sigara fiyatlarına peş peşe yapılan zamların ardından rakı fiyatlarına da zam geleceği ifade edilerek Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarında rakı fiyatlarına 26 Nisan Cuma günü yüzde 17 oranında zam geleceğini vurguladı. Bununla beraber Özgür Aybaş açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Rakı zammına hazır mıyız ? Cuma günü yüzde 17 zam geçişi bekleniyor.”

Erol Dündar da Açıkladı

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dünda da bir açıklama yaptı. Dündar açıklamalarında bir rakı grubuna maliyet zammı geleceğini ifade ederek önümüzdeki günlerde bir rakı grubu olan Mey Diego’ya yüzde 10 ile yüzde 20 maliyet zammı geleceğini vurguladı.

Sigara fiyatlarına geçtiğimiz haftalarda 6-7 TL zam gelmişti. Imperial Tobacca grubundaki en ucuz sigara 54, en pahalı sigarası ise 67 TL’ye yükselmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir