Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAYRAM KIYAĞI! Ramazan Bayramı tatili SON DAKİKA 9 gün oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAYRAM KIYAĞI! Ramazan Bayramı tatili SON DAKİKA 9 gün oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan son dakika açıklaması ile bayram tatili 9 güne çıkartıldı. Memurlara tatil 9 gün oldu. Özel sektöre bayram tatili kaç gün?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAYRAM KIYAĞI! Ramazan Bayramı tatili SON DAKİKA 9 gün oldu - Şoförlerle iftar programına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamasında Ramazan Bayramı tatilini 9 güne çıkardıklarını duyurdu. Söz konusu müjde sadece kamu çalışanlarını kapsarken kaum çalışanları 1,5 gün idari izinli sayılacaklar ve böylelikle 9 gün tatil yapacaklar. Ancak özel sektör çalışanları sadece işverenleri izin verirlerse bu tatilden yararlanabilecek. Yani özel sektör için tatil zorunluluğu uygulanmayacak.

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ 2024 SON DAKİKA 9 GÜN OLDU!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada "Özellikle artan trafik keşmekeşinden şoför esnafı kardeşim herkesten çok daha fazla etkileniyor. Görevi trafiği hafifletmek olanların kendi beceriksizliklerinin vebalini şoförlerimize yüklemesi işgüzarlıktır. Enerjimizi ve kapasitemizi bahane aramak için değil sorunları çözmek için kullandık. Gece gündüz çalışarak ülkemizi ulaştırma alanında dünyada parmak gösterilen yere taşıdık.

Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan'da başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki 1,5 günlük idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum. Salı günkü yarım günü ve pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza 9 günlük rahatça değerlendirebilecekleri bir vakit verdik." diyerek bayram tatilini 9 güne çıkardıklarını ifade etti.

Ramazan Bayramı tatili böylelikle 9 güne çıkartılmış oldu. Söz konusu resmi tatil idari izinle çıkartıldığı için sadece kamu çalışanlarını kapsayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.