Arabası Olan Vatandaşlara Müjdeli Haber: Benzin, Motorin ve LPG Fiyatlarında Büyük İndirim

Arabası Olan Vatandaşlara Müjdeli Haber: Benzin, Motorin ve LPG Fiyatlarında Büyük İndirim
Petrol Ofisi, 01 Nisan ile 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olan bonus kampanyasıyla yakıt alımlarında fırsatlar sunuyor. Kampanyaya katılanlar, belirli koşulları sağladıklarında 200 TL değerinde puan kazanacak ve bir sonraki alımlarında bu puanları kullanarak 200 TL indirim hakkı elde edecekler. Bonus kampanyasının detayları için takipte kalın!

Yakıt alımlarında bonus fırsatları sunan Petrol Ofisi, 01 Nisan ile 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak bir bonus kampanyası düzenliyor. Ancak, bu fırsatlardan yararlanabilmek için bazı koşulların sağlanması gerekiyor. Bu koşullar sağlandığında 200 TL puan hediye edilecek. Bu puanlar ise bir sonraki yakıt alımında kullanılarak toplam tutardan 200 TL indirim yaptırılacak.

Bonus Kampanyasının Kapsamı ve Detayları

Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli olan bu kampanya, belirli bir tutarda alışveriş yapan müşterilere çeşitli bonuslar ve indirimler sunuyor.  Kampanya kapsamında, tek seferde ve farklı günlerde yapılan 4 defa 700 TL ve üzeri işlemlerde 180 TL bonus veya indirim kazanılıyor. Ayrıca, BonusFlaş uygulaması aracılığıyla katılan kart sahipleri ekstra 10 TL bonus kazanarak toplamda 190 TL’ye kadar bonus elde edebiliyorlar.

Bonus Kullanımı ve Geçerlilik Süresi

Kazanılan bonuslar, 20 Mayıs ile 20 Haziran 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt ve/veya otogaz alımlarında kullanılabileceği ifade edilerek 21 Haziran 2024 tarihinden sonra kullanılmayan bonuslar geri alınacağı vurgulandı. Bununla beraber kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin öncelikle SMS ya da BonusFlaş uygulaması ile kampanyaya katılması gerektiği aktarılarak ardından, belirtilen tutarda alışveriş yaparak bonus kazanabileceği ve kazanılan bonus tutarları, ilgili kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilen SMS’lerle öğrenilebileceği ifade edildi.

Ek Bilgiler ve Uyarılar

Kampanyaya katılım için gönderilen her bir SMS karşılığında GSM operatörleri tarafından ücret tahsil edilmektedir. Ayrıca, kampanyadan sadece bir defa yararlanılabilir ve işlemler mutlaka Garanti Bankası POS cihazları ile yapılmalıdır. Sonuç olarak, Petrol Ofisi’nin bonus kampanyası, belirli koşulları sağlayan müşterilere çeşitli bonuslar ve indirimler sunuyor. Ancak, kampanya detaylarını dikkatlice incelemek ve gereken şartları yerine getirmek önemlidir.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir