'AK Gençlik Dur Durak Bilmiyor'

'AK Gençlik Dur Durak Bilmiyor'
Alanya Ak Parti İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları ilk günden bugüne görev alan her bir çalışma ekibi ve üyesi duruşuyla farkını göstererek, çalışmalarıyla gözlerin üstlerinden ayrılmasına fırsat tanımıyor.

Kendilerinden sıkça söz ettiren Gençlik Kollarının gururlu gençleri, Cemal Yeniacun’un başkanlığında yine çalışmalarına ivme katan bir performans, dava bilinci ve hizmet etme ruhu ile ‘girilmedik gönül, çalınmadık kapı’ misyonunu her daim takip etmekte ve ‘Alanya’nın Güçlü Gençliği’ olarak halkın her kesiminin yanında olduğunu göstermektedir.

Her bir hizmette dokunulmadık yürek ve tebessümü eksik yüz kalmamasını ilke edinen gençler; Sosyal Sorumluluk projeleri, Özel Günlerin Anılması ve gerekli hassasiyetin gösterilmesi, Eğitim ve Akademik alanda, bunun yanı sıra Kamu kurum ve kuruluşlara, Şehit ve Gazi ailelerine ziyarette bulunmak, her Cuma sabah namazında ve gençlik kahvaltısı programında bir araya gelmek, saha çalışmaları kapsamında stantlar kurarak halkın istek ve taleplerini dinlemek, tüm mahalle başkanları ile bir araya gelerek mazbata teslimi yapıp istişarelerde bulunmak gibi birçok faaliyette bulunmuştur.

Ayrıca; Dışişleri Bakanı Sn. Mevlüt Çavuşoğlu, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş, İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun, il başkanları ve yönetimleri ile milletvekillerinin katılımlarıyla Akdeniz Bölgesi İstişare ve Değerlendirme Toplantısına Alanya’da ev sahipliğine imza atmış, tek ilçe teşkilatı olarak böyle büyük ve özel bir programa ev sahipliği yapmaktan onur ve gurur duymuştur. Cemal Yeniacun’un Gençlik Kolları Başkanlığına geldiği günden beri aktif ve verimli bir dönem geçiren Gençlik Kolları ekibi önümüzdeki süreçte de gerçekleştirecekleri tüm faaliyet ve projede ilkelerinden ödün vermeden yollarında yürüyeceklerini hem sözle hem de fiilen ifade etmektedir.

Gençlik Kolları Başkanı Yeniacun, görevi teslim aldığı andan itibaren olumlu tepki ve geri dönüşler alınmasından dolayı yönetimine teşekkür ederek, “Bizler tüm farklılıkları bir arada bulundurarak, inancımızla ve gayretimizle BİZİZ. ” Ve ‘Gençler! Siz benim gönlümün şarkı sözlerisiniz.’ diyen bir Cumhurbaşkanımız olduğu sürece BİZ, desteğini gençlikten hiçbir zaman esirgemeyen Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu ve gençliğin derdiyle dertlenen kol kanat geren ilçe başkanımız Sn. Mustafa Toklu olduğu sürece AKGENÇLİĞİZ! Bakanımız ve Alanya’ya layık Akgençlik olmak adına, Alanyamız ve davamız için dur durak bilmeden çalışacağız.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir