SSK, Bağ-Kur 3 bin TL Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak?

SSK, Bağ-Kur 3 bin TL Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak?
Emekli ikramiyelerine ilişkin olarak yapılan açıklamalar gündemin önemli konu başlıklarını oluşturuyor. Emekli ikramiye ödeme tarihleri merak edilirken araştırmalar da sürüyor.

Emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere yılda iki kez verilen ikramiye ödemelerine ilişkin heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Emekliye verilecek olan 2 bin TL tutarındaki ikramiyeler 2024 yılında yüzde 50 artışla 3 bin TL tutarına yükseltildi.

Emekli ikramiyelerine ilişkin olarak yapılan açıklamalar gündemde yer alırken son olarak emekliye Ramazan Bayramı'nda verilecek ikramiyelerin tarihi merak edildi. Emekli bayram ikramiyesi 2 bin TL'den 3 bin TL'ye yükseltilirken gözler bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağına çevrildi. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklama geldi.

2024 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ

SSK, Bağ-Kur 3 bin TL Ramazan Bayramı ikramiyesi ödemlerine ilişkin merak edilenler arttı.

ssk-bag-kur-3-bin-tl-ramazan-bayrami-ikramiyesi-ne-zaman-hesaplara-yata.jpg

Ramazan ayının başlamasının ardından bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarihler merak konusu olurken yıl içinde emeklilere ödenen bayram ikramiyesinin hesaplara yatırılacağı tarih de belli oldu. Emekli bayram ikramiyesi ödemelerinin 2 - 5 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılacağını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Bu çerçevede 2 - 5 Nisan tarihleri arasında SSK, Bağ-kur ve emekli sandığı emeklilerine kademeli olarak ödeme yapılacak.

Alanyamedya.com

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir