Milliyetçi Çalışanlar Derneği Cizre'de

Milliyetçi Çalışanlar Derneği Cizre'de
Milliyetçi Çalışanlar Derneği Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yaşa Özak ve Milliyetçi Çalışanlar Derneği Cizre İlçe Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi Cizre İlçe Başkanı Adil Page ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmaları süren ve birçok il, ilçe teşkilatlandırmaları tamamlanan Milliyetçi Çalışanlar Derneği, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Milliyetçi Çalışanlar Derneği Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yaşa Özak ve Milliyetçi Çalışanlar Derneği Cizre İlçe Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi Cizre İlçe Başkanı Adil Page Ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Genel Başkan Yardımcısı Yaşa Özak, 81 İl, 911 İlçede Milliyetçi Çalışanlar Derneğinin sancağını dalgalandırmak için çalışmalar yaptıklarını belirtti. Genel Başkan Yardımcısı Özak konuşmasında, “Teşkilat ziyaretleri kapsamında bugün Cizre İlçemizdeyiz. Amacımız karış karış bütün topraklarımızı gezerek vatandaşlarımızla bir araya gelmektir. Bizlerin düşüncesi 81 İl, 911 İlçemizde derneğimizin sancağını dalgalandırmaktır. Genel Başkanımız Ceyhun Altay Bey sizlere ve Cizre halkına selamlarını iletti. En kısa sürede sizleri ziyaret edecek. Bundan sonra ki faaliyetimiz Kilis İl Başkanlığımız öncülüğünde, Genel Başkanımızın katılımıyla Suriye Azez de vatandaşlarımızla bir araya gelerek oraya da teşkilatımızı açmak olacak” dedi.

“SİZLERLE OMUZ OMUZA MÜCADELE ETMEK BİZİM İÇİN ONUR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Cizre ilçe başkanı Adil Page, “Milliyetçi Çalışanlar Derneği Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yaşa Özak ve Milliyetçi Çalışanlar Derneği Cizre İlçe Başkanlığı heyetine teşekkür ediyorum. Kısa bir zamanda, uzun ama meşakketli bir yolu başarı ile sonuçlandırıyorsunuz. Çalışmalarınız takdire şayandır. Milliyetçi Hareket Partisi Cizre İlçe Başkanlığı olarak bu zorlu süreçte sizlere başarılar diliyoruz. Sizlerle omuz omuza mücadele etmek bizler için büyük onurdur. Başta Genel Başkana, genel merkez yöneticilerine ve bütün il, ilçe başkanlarına saygı ve selamlarımı iletmek istiyorum. Bütün Milliyetçi Çalışanlar Derneği fertlerini Cizre de ağırlamaktan memnuniyet duyarız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir