Konaklı'ya çok iyi hizmet etti

Konaklı'ya çok iyi hizmet etti
Alanya'nın Konaklı Mahallesi'nde doktor Leman Ege (57) ile Lübnan asıllı Alman vatandaşı Issam Skaf'in (66) evde cansız bedenlerinin bulunması mahalle sakinlerini üzdü. 

Konaklı Mahallesi'nde sağlık ocağından emekli olduktan sonra 2018 yılında Ege adında özel sağlık merkezi açan doktor Leman Ege'nin evinde ölü bulunması mahalle sakinlerini de derinden üzdü.

Konaklı Mahalle Muhtarı Murat Arınç yıllardan beri tanıdıkları bir insanı kaybetmenin üzüntüsü içerinde olduklarını söyledi. Sadece kendi mahallelerine değil çevredeki mahalle sakinlerine de faydalı hizmetler ve yardımlar yaptığını anlatan Arınç, "Bilhassa maddi durmu olmayan hastalara ve çocuklara elinden geleni yapıyordu. vede hiç bir üçret almadan ilaçlarını veriyordu. Mahallemz için acı bir kayıp. Allah rahmet eylesin. Böyle bir olayın olmasını özellikle Konaklı halkı olarak istemezdik. Biz şoke uğradık" dedi.

Konaklı Mahallesi'nde komşusu ve mahalle esnaflarından Suat Çalış ise 5 yıldır tanıdığı bir kişiyi kaybettikleri için üzgün olduğunu belirtti. Çavuş, muayene giden parası olsun olmasın kişinin maddi durumuna göre para aldığını dile getirerek, "Okulları dolaşırdı, çocukları ücretsiz muayene yapardı. Maddi manevi Konaklı Mahallesinin ablasıydı. Onu doktor olarak görmüyorduk. Halkla iç içeydi. Hemen hemen her gün beraberdik. Mahallede güler yüzlü ve sembatisiyle taht kurmuştu. Halen ölümünü kabullenmek istemiyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Leman Ege'nin sadece yardıma muhtaçlar için konserler düzenleyen Alanya Halk Musiki Korosu'nda şarkı söylemekle kalmadığı Alanya Tüketici Hakları Derneği'nde de bir süre görev aldığı ve insanlara yardımcı olmaya çalıştığı öğrenildi.

Olayla ilgili detaylı inceleme ve soruşturmanın İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sürdürüldüğü kaydedildi.


 

OLAYIN GEÇMİŞİ
Alanya ilçesinde doktor Leman Ege, dün birlikte yaşadığı Lübnan uyruklu Almanya vatandaşı İssam Skaf ile villada ölü bulunmuştu. Hayatını kaybeden Leman Ege'nin, babasının 2001'de intihar ettiği, kardeşinin 17 yıl önce cinayete kurban gittiği, annesinin ise kanser nedeniyle yaşamını yitirdiği öğrenilmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir