Karadağ: ‘Ormanları bilinçli olarak yakanlar vatan hainidir’

Karadağ: ‘Ormanları bilinçli olarak yakanlar vatan hainidir’
Cumhuriyet Halk Partisi Haftalık Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Hatay’daki yangın ve Muhittin Böcek’in sağlık durumu gündemin ilk maddesini oluşturdu.

Parti binasında açıklama yapan İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Hatay’da çıkan yangında bir çok ormanlık alan telef oldu. Bir tek ormanlar değil ciğerimizde yandı. Bu orman yangınlarını bilinçli olarak yapan ve sabote eden zaafı olan kişiler kesinlikle vatan hainidir. Ormanlar bizim ve canlıların geleceğidir. Sadece Hatay değil ülkenin bir çok yerinde rant uğruna ormanlar talan ediliyor. Turizme açmak için ormanları yakanlar da yargılanmalıdır. Parti olarak cumhuriyet ormanı projemiz vardı, Cumhuriyet Bayramı haftasında da bunu yeşerterek özellikle hataya dikkat çekmek için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

MUHİTTİN BÖCEK NE DURUMDA?
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumu hakkında bilgilendirme yapan ilçe Başkanı Karadağ, “Büyükşehir belediye başkanımız inşallah sağ salim aramıza dönecek. Antalya Tıp Fakültesi’nden aldığımız bilgilere göre sayın Böcek başkanımızın tedavilere cevap verdiğini öğrendik.  Sayın başkan hakkında prim yapmaya çalışan yalan yanlış haberler yapanlara izin verilmemesi gerekmektedir” dedi. 

CUMHURİYET BAYRAMI HAKKINDA KONUŞTU
Karadağ, “Cumhuriyet Bayramımızı coşkulu bir şekilde nasıl kutlayabiliriz nasıl daha coşkulu kutlayabiliriz diye çalışmalar yapmaya başladık inşallah parti olarak bayramımızı coşkulu bir şekilde kutlayacağız” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir