Didem Dim Özaltın koronayı yendi

Didem Dim Özaltın koronayı yendi
Bir süredir korona ile mücadele eden Alanya Belediyesi’nin İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Didem Dim Özaltın kovid 19 test sonucunun negatife döndüğünü duyurdu.

Bir süre önce kovid-19 testi pozitif çıkan ve tedaviye başlayan Özaltın, sosyal medya hesabından korona virüse karşı vermiş olduğu mücadeleyi kazandığını duyurdu. İşte Özaltın'ın müjdeyi verdiği açıklaması: “Ve sonuç negatif. Çok şükür erken müdahale ve büyük özenle süreci rahatça atlattık.
Özellikle eşimi, annemi babamı ve kardeşimi de tek tek sordunuz. Başından beri ve şu anda da onların sonuçları negatifti ve herkes işine gücüne normal hayatına geri döndü. Bu dönemde arayıp soran, dualarını eksik etmeyen, bir ihtiyacın var mi diyen, gönlündeki güzellikleri ve sevgisini paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Ne kadar özenli olursak olalım yazık ki hepimizin maruz kalabileceği bir hastalık haline geldi. O nedenle lütfen sağlığınıza çok dikkat edin, vücudunuza iyi bakin, onu dinleyin. Kendiniz ve sevdikleriniz için lütfen tedbiri elden bırakmayın.”

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir