Büyükşehirden Alanya'ya tablet desteği

Büyükşehirden  Alanya'ya tablet desteği
CHP İlçe Başkanı Karadağ, büyükşehrin hizmetlerinde aksamanın olmadığını belirterek, öğrenciler için tablet programı başlatıldığını söyledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinde aksama olmadığını dile getirirken, 2020-2021 eğitim öğretim yılında Büyükşehir Belediyesi'nin öğrenciler için tablet programı başlattığını ifade etti.

UZAKTAN EĞİTİME BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİ

Uzaktan eğitimin başlamasıyla birlikte tablet ihtiyacı olan öğrenciler için başlatılan program hakkında konuşan Karadağ, "Uzaktan eğitimin başlamasıyla büyükşehirin tablet programı da başladı. Bu tabletleri verirken, tabii ki belli kıstaslar var. Ailenin durumuna göre tablet verilecek" dedi.

'AKSAMA YOK'

Karadağ yaptığı açıklamasında, “Bütün hizmetler eskisi gibi başkanımızın bıraktığı gibi, hatta daha da iyi bir şekilde devam etmektedir. Bunun son göstergesi Büyükşehir Belediyesinin öğrenciler için yapmış olduğu tablet programıdır. Büyükşehir gene hizmetlerine devam ediyor” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir