Alanya'da arabada sinema ve maç keyfi başlıyor

Alanya'da arabada sinema ve maç keyfi başlıyor
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşların isteğini kırmayarak, pazartesi arabada sinema, Salı ve Perşembe günü ise dev ekranda maç yayınlanacağını müjdeledi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in İnstagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşıma yorum yapan gençler, Alanyaspor ile Antalyaspor arasında oynanacak olan mücadelenin dev ekrandan yayınlanmasını istemişlerdi. Bir çok vatandaşın Başkan Yücel’e aynı istekte bulunması üzerine, AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu’da Başkan yorumlara katıldı.

TOKLU PAS ATTI, BAŞKAN YÜCEL İYİ DEĞERLENDİRDİ
İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Başkanım gençlerin isteğini duydunuz, top sizde” diyerek Adem Başkan’a pas atmıştı. Bu pası iyi değerlendiren, Başkan Yücel ise müjdeli haberi şu sözlerle verdi: “Madem öyle, gençlerimizin isteğini kırmayalım Mustafa Başkanım. Önce pazartesi akşamı belediye binamız arkasında başlatacağımız arabalı sinema günlerinde buluşalım. Salı günü ise Fenerbahçe-Trabzonspor, Perşembe akşamı da formalarımızı giyip Alanyasporumuzun Antalyaspor ile Ziraat Türkiye Kupası final yolunda vereceği mücadeleyi hep birlikte izleyelim.”

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir