Ziraat Bankası'ndan Kart Sahiplerine 1000 TL Destek

Ziraat Bankası'ndan Kart Sahiplerine 1000 TL Destek
Ziraat Bankası'nın duyurduğu kampanya, 1-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak. Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr üzerinden başvuru yaparak kampanyaya katılabilirsiniz. Giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde özel fırsatlar sizi bekliyor. Her 2.500 TL - 4.999 TL arasındaki alışverişlerinizde 250 TL kazanabilirsiniz.

Kampanya Detayları

Ziraat Bankası’nın duyurduğu kampanya, 1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Katılım için Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr üzerinden kolayca başvuru yapabilirsiniz. Kampanyaya katılmadan önce alışveriş yapmanız gerektiğini unutmayın.

Nasıl Yararlanabilirsiniz?

Kampanya kapsamında, giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde özel fırsatlar sizi bekliyor. Her 2.500 TL – 4.999 TL arasındaki alışverişlerinizde 250 TL, 5.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ise 500 TL hediye Bankkart Lira kazanabilirsiniz. Unutmayın, toplamda 1.000 TL’ye kadar hediye yükleme imkanı sadece Ziraat Bankası kart sahiplerine sunuluyor.

Kampanya Şartları

Kampanya, Bireysel Bankkart sahipleri için geçerlidir ve müşteri bazındadır. Her bir müşteri en fazla 1.000 TL Bankkart Lira kazanabilir. Kazanılan tutarlar, kampanya şartlarını sağlayan müşterilerin kartlarına anında yüklenecek.

Fırsat Kaçmaz!

Bu muhteşem fırsattan yararlanmak için acele edin! Kampanya, 30 Nisan 2024 tarihinde sona erecek, bu yüzden Ziraat Bankası kart sahipleri için fırsatı kaçırmayın. Hem alışveriş yaparken kazançlı çıkmak hem de hesabınıza ekstra bakiye eklemek için bu benzersiz kampanyayı kaçırmayın!

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir