Emekliye sabah saatlerinde bayram müjdesi! PTT emeklilere FAİZSİZ KREDİ dağıtıyor

Emekliye sabah saatlerinde bayram müjdesi! PTT emeklilere FAİZSİZ KREDİ dağıtıyor
Milyonlarca emekliye son dakika müjdesi geldi. Beklenen emeklilere faizsiz kredi müjdesi PTT'den geldi. PTT emekli kredisi için başvuru şartları da belli oldu.

Emekliye bayram önü kredi müjdesi! PTT emeklilere FAİZSİZ KREDİ dağıtıyor - Enflasyonda yaşanan yükseliş nedeniyle başlayan zam yağmuru en çok emeklileri olumsuz etkilerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düzenlenen ulusa sesleniş konuşmasında kabine toplantısının ardından 2024 yılını emekliler yılı olarak ilan ettiklerini duyurmuştu.

Emekliler yılı kapsamında pek çok düzenleme ve ek iyileştirmelere imza atacaklarını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk olarak emeklilere bayram ikramiyesi için ek zam ödeneceğini açıklamış, 2024 yılı bayram ikramiyesi rakamını 2 bin liradan yüzde 50 artışla 3 bin liraya çıkardıklarını ilan etmişti. Süreçte beklenen yeni düzenlemeler hayata geçirilirken PTT üzerinden de emeklilere faizsiz kredi verileceği açıklandı.

EMEKLİYE FAİZSİZ KREDİ MÜJDESİ! PTT EMEKLİLERE SIFIR FAİZLİ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

PTT tarafından yapılan açıklamada "meklilere özel Spot Kredi artık PTT'de! Maaşını PTT'den alan ve Aktif Bank'tan daha önce kredi kullanmamış olan emeklilerimize özel, acil ihtiyaçlarınız için Spot Kredi'niz PTT şubelerinde sizleri bekliyor. Üstelik 500 TL ve 1.000 TL seçeneklerinden birine %0 faiz oranı ile dosya masrafsız ve sigortasız olarak 1 ay vadeli kredinizi kullanmak için başvuru yapabilirsiniz.." denilerek bin liraya kadar varan tutarlarda faizsiz kredi verileceği ifade edildi.

faizsiz-kredi.jpg

Daha yüksek tutarlı nakit ihtiyacı olan emekliler için ise PTT N Kolay Emekli Kredi Paketi devrede olacak. Nakit ihtiyacı olan emeklilere yönelik olarak 100 bin liraya kadar 36 aya kadar vadeli ihtiyaç kredisi çekme imkanı sunuluyor.

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilere ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 3,19'dan başlarken 36 ay vadeli 5 bin TL ihtiyaç kredisi paketinde aylık taksit tutarı 269,84 TL ve 10 bin TL kredi paketinde ise 539,68 TL olarak gerçekleşecek. 36 ay vadeli 50 bin TL ihtiyaç kredisi çeken bir emeklinin ise aylık 2 bin 698 TL ödemesi yeterli olacak. Kredi başvurusu için PTT emekli maaş müşterisi olunması yeterli olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir