Alanya'da 30 bin liralık promosyon! 4 bin kişi faydalanacak

Alanya'da 30 bin liralık promosyon! 4 bin kişi faydalanacak
Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, personeline Türkiye'de şimdiye kadar ödenen en yüksek promosyon olan 30 bin lirayı kazandıran özel bir bankayla anlaşma sağladı.

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği promosyon ihalesinde, özel bir bankayla yapılan anlaşma sonucunda 4 bin personeline 30 bin liralık promosyon ödemesi yapacak.

TÜRKİYE'DE BİR İLK

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, yapılan ihale sonucunda 15 Şubat'ta personellere tek seferde peşin olarak ödenecek 30 bin liranın, Türkiye genelinde milli eğitim camiasında şimdiye kadar ödenen en yüksek promosyon bedeli olduğunu belirtti.

ŞEFFAF İHALE SÜRECİ

Yapılan promosyon ihalesinin şeffaf bir şekilde gerçekleştirildiğini vurgulayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, tüm sendika başkanlarıyla bir araya gelerek personelinin en avantajlı teklifi almasını sağladıklarını ifade etti.

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kazandığı rekor promosyon anlaşması, personel arasında memnuniyet yaratırken, öğretmen ve diğer çalışanlar 30 bin liralık ödeme ile sevindirildi.

Haber Editörü
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir