Antalya'da Yaşlı Adam Traktör Altında Hayatını Kaybetti

Antalya'da Yaşlı Adam Traktör Altında Hayatını Kaybetti
Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen talihsiz bir kaza, 75 yaşındaki bir adamın yaşamını yitirmesiyle sonuçlandı.

Karataş mahallesinde gerçekleşen kaza, Sabri Ergin isimli yaşlı sürücünün kontrolündeki 07 YF 817 plakalı traktörün şarampole devrilmesiyle meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, kaza, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda gerçekleşti. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Sabri Ergin, traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından, Ergin'in cenazesi Serik Devlet Hastanesi morguna, oradan da Antalya adli tıp kurumuna gönderildi. Kazayla ilgili inceleme sürerken, toplumun bu tür trajediler karşısında daha dikkatli ve tedbirli olması gerektiği bir kez daha hatırlatıldı.

Bu acı olay, özellikle kırsal bölgelerde yaşayan ve traktör gibi tarım araçlarını kullanan vatandaşların, trafik güvenliği konusunda daha bilinçli olmalarının önemini vurgulamaktadır. Kazanın ardından başlatılan inceleme süreci devam ediyor ve kaza hakkında daha fazla bilgi edinmek için yetkililerin açıklamaları bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.