Alanya'da İki Araç Çarpıştı: 1 Yaralı

Alanya'da İki Araç Çarpıştı: 1 Yaralı
Alanya'da meydana gelen trafik kazasında iki araç çarpıştı, 1 kişi yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Alanya'da dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası, bölgedeki sürücüleri ve yerel halkı tedirgin etti. Oba Mahallesi'nde bulunan D-400 karayolunun Gazipaşa yönünde gerçekleşen kazada, iki araç kafa kafaya çarpıştı. Edinilen bilgiye göre, 07 AYR 393 plakalı araç ile 07 UF 715 plakalı araç ve plakası henüz belirlenemeyen başka bir araç kazaya karıştı.

Acil Servisler Hızla Olay Yerinde

Kazanın haber verilmesi üzerine, olay yerine hızla polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yaralanan bir kişi, derhal en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaralanan kişinin sağlık durumu hakkında detaylı bilgi verilmezken, araçlarda maddi hasarın oluştuğu bildirildi.

Trafikte Aksama ve Sonrası

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan şerit, yapılan müdahaleler ve araçların kaldırılması sonrası tekrar trafiğe açıldı. Alanya'da sık sık yaşanan trafik kazaları, bölgede sürüş güvenliği ve alınması gereken önlemler konusunda yeniden tartışmaları gündeme getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.