Antalya'da Genç Kadın, Ölümcül Tehlike Atlattı

Antalya'da Genç Kadın, Ölümcül Tehlike Atlattı
Antalya'da 40 metrelik falezlerin kenarında intihar girişiminde bulunan genç kadın, polis müzakerecisinin cesur hamlesiyle ölümden kurtarıldı.
Antalya'da yaşanan olayda, 40 metrelik falezlerin kenarında intihar girişiminde bulunan genç kadın, müzakereci polisin cesur hamlesiyle ölümden kurtarıldı.

Olay, saat 10.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Bahçelievler Mahallesi Atatürk Parkı içerisinde yer alan falezlerde meydana geldi. Bir şahsın 40 metrelik falezlerin uç kısmında tehlikeli bir şekilde oturduğunu ve durumunun iyi olmadığını gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve deniz polisi sevk edildi. İsminin Rabia T. olduğu öğrenilen ve olay yerine ilk gelen itfaiye ekibinde bulunan bayan bir itfaiye memuru tarafından ikna edilmeye çalışılan şahıs, tüm çabalara rağmen tehlikeli noktadan uzaklaşmadı.

ÖLÜMÜN KIYISINDAN ALDI

İtfaiye ve polis ekiplerinin uzun süren çabalarına rağmen ikna edilemeyen Rabia T. için ekipler olay yerine müzakereci polis istedi. Bu esnada Rabia T.’nin, falezlerin uç kısmında ayağa kalkarak yürümeye başladığı ve zaman zaman da kendisini boşluğa doğru eğildiği görüldü. Kısa sürede olay yerine gelen Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı müzakereci polis memuru, Rabia T. ile görüştüğü sırada arkasından yaklaşıp bir anlık boşluğundan yararlanarak bulunduğu yerden çekerek güvenli bölgeye aldı. Tehlikeli noktadan uzaklaştırılmaya çalışılan Rabia T. kendisine eşlik eden polis memurlarına, "Bırakın beni yanlış yapıyorsunuz. Beni zorla götüremezsiniz. Bunu siz de biliyorsunuz" diye tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir