TC Kimlik Numarası ile Yapılacak İşlemler İçin Son Saatler: Gece Yarısına Kadar Süre Var

TC Kimlik Numarası ile Yapılacak İşlemler İçin Son Saatler: Gece Yarısına Kadar Süre Var
Yapı Kredi Bankası, bugün saat 23.59'a kadar geçerli olacak kampanyada 300 TL kazanma fırsatı sunuyor. Kampanyaya katılmak için 11 haneli TC kimlik numarası gerekiyor. Fatura ödemeleriyle Worldpuan kazanabilecek müşteriler, bankanın duyurusuyla bilgilendirildi.

Yapı Kredi Bankası’ndan bir duyuru geldi. Banka, bugün saat 23.59’a kadar geçerli olacak kampanyanın detaylarını paylaştı. Yapı Kredi’nin paylaştığı kampanyaya dahil olanlar 300 TL kazanacak. 11 haneli TC kimlik numarasıyla kampanyaya dahil olunabilecek.

Yapı Kredi Bankası’ndan kampanya açıklaması yapıldı. Fatura için geçerli olacak kampanyaya dahil olan her müşteri 300 TL’ye kadar Worldpuan kazanacak. Bankadan yapılan kampanya açıklamasına göre, hesaptan verilecek her bir otomatik fatura talimatı için 50 TL değerinde, kredi kartından verilecek her talimat için 60 TL değerinde Worldpuan, toplamda 300 TL Worldpuan kazanılacak.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN KAMPANYA HAKKINDA DUYURU!

11 Mart – 10 Nisan 2024 tarihleri arasında hesabınızdan vereceğiniz her bir otomatik fatura talimatı için 50 TL değerinde, kredi kartından vereceğiniz her talimat için 60 TL değerinde Worldpuan, toplamda 300 TL Worldpuan kazanma fırsatı! 2024 tarihleri arasında, müşterilerimizin hesaplarından verecekleri her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 50 TL, kredi kartından verecekleri her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 60 TL olmak üzere, toplamda en fazla 300 TL Worldpuan kazanabileceklerdir.

Kampanyaya katılım için; TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470’e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.

Sistemimizde kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Kampanya, sadece yeni tanımlayacağınız fatura ve HGS talimatları için geçerlidir. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilirse, kampanya kapsamına dahil edilmez.

Kampanya boyunca verilen her talimat için 11 Mart – 10 Mayıs 2024 tarihleri arası, ilgili fatura/faturalar en az 1 kez otomatik olarak ödenmelidir.

Kampanya boyunca verilen her talimat için, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca talimatın geçerli olması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 15 Mayıs 2024 tarihinde kredi kartınıza veya banka kartınıza yansıtılacaktır. Puanları yansıtılması 2 iş gününe kadar sürebilir.

Ticari kredi kartları kampanya kapsamında değildir.

Ödüllendirme yapılabilmesi için ödüllendirme tarihinde müşterinin en az 1 adet kullanıma açık kredi kartı veya banka kartının olması gerekmektedir.

Aynı abone numarası için birden fazla kez otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda bu talimatlardan sadece bir tanesi için ödül kazanılacaktır.

Kampanya başlangıcından en fazla altı ay öncesine kadar iptal edilmiş otomatik fatura ödeme talimatlarının, kampanya dönemi içerisinde tekrar verilmesi durumunda ödül verilmeyecektir.

Kampanya döneminden en fazla altı ay öncesine kadar birinci derece yakını adına talimatlı olan fatura ödeme veya HGS talimatlarının, iptal edilip tekrar talimat verilmesi durumunda ödül verilmeyecektir.

Cep telefon faturası için verilen talimatlarda numara taşınabilirliği uygulaması dahilinde operatör değiştirilerek tekrar talimat verilmesi durumunda, sadece son talimat için müşteriye ödül verilecektir.

Kampanya dahilinde sadece cep telefonu, doğalgaz, elektrik, su, internet ve HGS talimatları ödüllendirilecektir.

Kampanya kapsamında Hızlıcep talimatları ödüllendirilmeyecektir.

Bir müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilir ve en fazla 300 TL ödül kazanabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.