Son Dakika: Ankara, İstanbul, İzmir'deki Yeni Fiyatlar Açıklandı!

Son Dakika: Ankara, İstanbul, İzmir'deki Yeni Fiyatlar Açıklandı!
Sürücüler, motorin ve benzin fiyatlarındaki artışlar nedeniyle maddi açıdan yeniden zorlanmaya başladı. Motorin litre fiyatı 43 lirayı, benzin litre fiyatı ise 45 lirayı aşarak rekor seviyelere yükseldi. Bu durum, sürücülerin yakıt masraflarının artmasına neden oldu.

Bir süre motorin fiyatlarındaki indirimle birlikte sürücüler biraz rahatlamıştı. Ancak, daha sonra benzin ve motorin fiyatlarında tekrar artışlar yaşandığı belirtilerek bu durum, sürücülerin maddi açıdan yeniden zorlanmalarına sebep olduğu ifade edildi. Bununla beraber  motorin litre fiyatı 43 lirayı, benzin litre fiyatı ise 45 lirayı aşarak yeni rekor seviyelere ulaştığı vurgulanarak bu artışlar, sürücülerin yakıt masraflarının artmasıyla birlikte ekonomik olarak daha zor bir duruma düşmelerine neden olduğu paylaşıldı.

Petrol Fiyatlarındaki Etkiler

Brent petroldeki yükseliş ivmesi devam ediyor. Son verilere göre Brent Petrol, 82 dolar seviyelerine yükseldi. Bu durum, akaryakıt fiyatlarının belirlenmesinde önemli bir faktör olmaya devam ederken 2024 yılına zamla başlayan akaryakıt fiyatları, ÖTV’de yapılan düzenleme sonrası büyük artışlar yaşadığı aktarıldı. Ayrıca hem benzin hem motorin hem de LPG fiyatlarında artışlar gözlendiği ifade edilerek bu durum, sürücülerin yakıt masraflarının daha da artmasına neden olduğu bildirildi.

Bayramın İlk Gününde Fiyat Artışı

Son olarak bayramın ilk gününde benzine 3 kuruş, motorine ise 2 kuruş zam yapıldı. Bu zam, sürücülerin yakıt masraflarının bir kez daha artmasına yol açtı ve pompaya yansıyan bir artış olarak karşımıza çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.