İş Bankası'ndan Akaryakıt Alışverişlerine Özel Para Hediyeli Kampanya: Katılım İçin Son Tarih 15 Mayıs

İş Bankası'ndan Akaryakıt Alışverişlerine Özel Para Hediyeli Kampanya: Katılım İçin Son Tarih 15 Mayıs
İş Bankası, akaryakıt kampanyasını duyurdu. Kampanyaya katılan İş Bankası müşterileri para kazanacak. Kampanya 15 Mayıs'a kadar devam edecek ve Shell istasyonlarından yapılan 200 TL'lik benzin, motorin ya da LPG harcamasına hediye verilecek. Detaylar için bankaya başvurulabilir.

İş Bankası’ndan akaryakıt kampanyası duyuruldu. İş Bankalı olanlar akaryakıt kampanyasına katılması durumunda para kazanacak. Kartlara kampanya dahilinde para hediye edileceği bildirildi. Kampanyanın 15 Mayıs’a kadar devam edeceği bildirilirken, detayları da kaydedildi.

İş Bankası akaryakıt sektöründe geçerli olacak kampanyasını açıkladı. Shell istasyonlarından yapılacak benzin, motorin ya da LPG harcamasına 200 TL hediye edilecek. Bankadan alınan bilgilere göre, Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 200 TL MaxiPuan verilecek.

İŞ BANKASI AKARYAKIT ÖDÜLÜ KAMPANYASI;

Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir.

MaxiPuanlarınız 21 Mayıs 2024 tarihinde kartınıza yüklenecektir.

MaxiPuanların son kullanma tarihi 30 Haziran 2024 (bu tarih dâhil)’tür. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.