Güncel Fiyat Listesi Açıklandı: Son Dakika ile Fiyatlarda Zam Uygulaması

Güncel Fiyat Listesi Açıklandı: Son Dakika ile Fiyatlarda Zam Uygulaması
Spotify, enflasyonun yükselmesinden dolayı abonelik ücretlerine 2 dolarlık bir zam yapacak. Şirket, son bir yıl içinde global olarak abonelik ücretlerini 2 kez artırmaya hazırlanıyor. Yapılan son duyuruya göre, abonelik fiyatlarının yakın zamanda 2 dolar artırılması bekleniyor.

Dünya genelinde enflasyonun hızla yükselmesi, Spotify gibi çevrimiçi müzik platformlarının abonelik ücretlerine yansıyor. Son dakika haberlerine göre, Spotify abonelik ücretlerine 2 dolarlık bir zam yapacak. Spotify, son bir yıl içinde global olarak abonelik ücretlerini 2 kez artırmaya hazırlanıyor. Yakın zamanda duyurulan bilgilere göre, abonelik fiyatlarına 2 dolarlık bir zam yapılması bekleniyor. Peki, Spotify’nin güncel fiyat durumu nedir?

En Az 5 Ülkede Geçerli Olacak

Spotify müzik uygulamasının abonelik fiyatlarına zam gelmesi beklenirken, şu anki fiyatlarında herhangi bir değişiklik henüz gerçekleşmedi. Ancak, yakın zamanda 2 dolarlık bir zam yapılması planlanıyor. Spotify abonelik fiyatlarının nisan ayının sonundan itibaren 1-2 dolar arasında artırılması bekleniyor. Bu zamın İngiltere, Avustralya, Pakistan ve en az 5 ülkede geçerli olacağı belirtiliyor.

Küresel Çapta Kullanıcıları Etkileyecek

Spotify’nin abonelik fiyatlarına yapılacak olan zamın, başlangıçta belirli ülkelerde uygulanacağı ancak daha sonra diğer ülkelere de yansıtılması bekleniyor. Bu durum, müzik platformunun küresel çapta kullanıcılarına etki edecek. Enflasyonun etkisiyle Spotify gibi popüler müzik uygulamalarının abonelik ücretlerine zam gelmesi, kullanıcılar arasında merak uyandırıyor. Yakın zamanda fiyatların güncellenmesi beklenirken, müzik tutkunları için yeni abonelik ücretlerinin ne olacağı merak konusu olarak devam ediyor.

Güncel Fiyatlar Açıklandı

Müzik dinleme uygulaması olarak kullanılan ve abone sayısının her geçen gün arttığı Spotify uygulamasında fiyatların ne olduğu merak konusu oldu. Yakın zamanda zam geleceğinin öğrenilmesi sonrasında Spotify Premium güncel fiyatlar şu şekilde sıralandı:

Spotify Premium Bireysel: 59,99 TL/Ay

Spotify Premium Öğrenci: 32,99 TL/Ay

Spotify Premium Duo: 79,99 TL/Ay

Spotify Premium Aile: 99,99 TL/Ay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.