ATM'den Emekli Maaşını Çekenlere 6.250 TL Ödeme Yapılacak

ATM'den Emekli Maaşını Çekenlere 6.250 TL Ödeme Yapılacak
Ziraat Bankası, emekli vatandaşların maddi ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir kampanya başlattı. Banka müşterilerine 6.250 TL nakit avans ödemesi sunacak ve bu ödemeler için emekli maaşının Ziraat Bankası'ndan alınması gerekiyor.

Ziraat Bankası, emekli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak ve maddi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla dikkat çekici bir kampanya duyurdu. Banka, müşterilerine 36 ay vadeli olarak 6.250 TL'ye kadar nakit avans ödemesi sağlıyor. Bu avantajdan faydalanabilmek için emekli maaşının Ziraat Bankası aracılığıyla alınıyor olması gerekmekte.

Başvurular, bankanın resmi internet sitesi üzerinden veya doğrudan şubelerden yapılabiliyor. Kampanya, özellikle maaş gününü beklemeden acil nakit ihtiyacı olan emeklilere büyük bir kolaylık sağlıyor. Ziraat Bankası, bu kampanyayla emekli vatandaşların finansal güvenliğini artırma ve yaşam kalitelerini yükseltme hedefini güçlendiriyor. Emekliler, kampanya detaylarına bankanın internet sitesinden veya şubelerden ulaşarak, nakit ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.