Asgari Ücret, Emekli ve Memur Maaşlarına Yapılacak Zam Oranları Açıklandı

Asgari Ücret, Emekli ve Memur Maaşlarına Yapılacak Zam Oranları Açıklandı
SGK uzmanı Özgür Erdursun, Temmuz ayında maaşlara yapılacak zamlarla ilgili kötü haberler verdi. Erdursun'un açıkladığı rakamlar, milyonlarca asgari ücretlinin, memurun ve emeklinin beklentilerini karşılamadığı için hayal kırıklığı yaratacak nitelikte. Temmuz ayı zam oranlarıyla ilgili beklentiler boşa çıkabilir.

SGK uzmanı Özgür Erdursun, milyonlarca asgari ücretli, memur ve emeklinin Temmuz ayında maaşlarına yapılacak zamlarla ilgili kötü haberleri paylaşırken Erdursun’un açıkladığı rakamlar, pek çok kişinin beklentilerini karşılamadığı için hüsrana uğratacak nitelikte olduğunu belirtti.

Milyonlarca Kişinin Beklediği Temmuz Ayı Zam Oranları

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Temmuz ayında memur ve emeklilere yapılacak zam oranları milyonlarca kişinin dikkatini çektiği belirtilerek ancak, SGK uzmanı Özgür Erdursun’un paylaştığı bilgilere göre, bu zam oranları beklentileri karşılamayabileceği vurgulandı.

Asgari Ücrete Zam Gelmiyor

Erdursun’un açıklamalarına göre, asgari ücrete zam yapılmayacağı belirtilerek bu durumda asgari ücrete zam gelmemesi halinde diğer ücretlerde de artış olmayacağı vurgulandı. Erdursun’un paylaştığı bilgilere göre, hükümetin düşündüğü zam oranları paylaşıldı ve “SSK ve Bağ-Kur emeklilerine %25 / Memur ve memur emeklilerine %20” şeklinde olabileceği bildirildi.

Erdursun, sosyal medya hesabı üzerinden Temmuz ayında hükümetin asgari ücret, emekli ve memura yapmayı düşündüğü zam oranlarını paylaştı ve asgari ücretin artmaması durumunda diğer ücretlerde de artış olmayacağına dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.