AJet'ten Büyük Kampanya: Uçak Biletlerinde %40 İndirim!

AJet'ten Büyük Kampanya: Uçak Biletlerinde %40 İndirim!
AJet, ucuz bilet kampanyası başlattı. Şirket, yurt dışı uçuşlarında geçerli olan kampanyada yüzde 40 indirim sunacak. Biletler 1-4 Mayıs tarihleri arasında satışa çıktı.

AJet ucuz bilet kampanyası başlattı. Türk Hava Yolları’nın düşük maliyetli uçuşlar yapan iştiraki AJet, yüzde 40 indirimli biletlerini satışa sundu. Ucuz bilet kampanyası, 1-4 Mayıs tarihlerinde alınacak biletler için geçerli olacak.

UCUZ BİLET KAMPANYASI

AJet, yurt dışı uçuşlarında geçerli olacak kampanyasını duyurdu. Buna göre, yurt dışı uçuşlarında biletlere yüzde 40 indirim sağlanacak. AJet 1-4 Mayıs tarihlerinde alınacak olan yurt dışı biletleri yüzde 40 indirimli satışa sundu.

SEYAHAT EDİLEBİLECEK ÜLKELER

6 Mayıs – 30 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşecek seferlerde kullanılacak olan biletlerle Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Gürcistan, Hollanda, Irak, İtalya, Kosova, Lübnan, Macaristan, İsveç, İsviçre ve Sırbistan’a seyahat edilecek. Kampanya aynı rezervasyon kaydında en az 3, en fazla 9 kişi bulunması koşulunda geçerli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.