Nothing Phone (2a) Türkiye Pazarına Giriş Yaptı: İşte Fiyatı ve Dikkat Çeken Özellikleri

Nothing Phone (2a) Türkiye Pazarına Giriş Yaptı: İşte Fiyatı ve Dikkat Çeken Özellikleri
Nothing, teknoloji tutkunlarının merakla beklediği yeni akıllı telefon modeli Nothing Phone (2a)'yı Türkiye'de resmi olarak tanıttı.

Nothing Phone (2a) Türkiye'de Satışa Sunuldu

Nothing'in yeni akıllı telefonu Nothing Phone (2a), teknoloji dünyasına yeni bir soluk getiriyor. MediaTek Dimensity 7200 Pro yonga seti ile güçlendirilen cihaz, 5000mAh kapasiteli bataryası ve 45W hızlı şarj desteği ile kullanıcılarına kesintisiz bir deneyim sunmayı vaat ediyor. 6,7 inç boyutunda 120Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekranı, görsel açıdan zengin bir deneyim sağlıyor.

RAM ve Depolama Seçenekleri

Nothing Phone (2a), kullanıcıların ihtiyaçlarına göre farklı RAM ve depolama seçenekleri sunuyor. Bunlar; 8GB RAM + 128GB depolama, 8GB RAM + 256GB depolama ve 12GB RAM + 256GB depolama şeklinde sıralanıyor. Android 14 tabanlı Nothing OS 2.5 işletim sistemi ile gelen cihaz, basitleştirilmiş bir Glyph ışıklandırması özelliği ile de öne çıkıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, zil ve bildirim seslerini kişiselleştirebiliyor ve 15 farklı işlevi özelleştirebiliyorlar.

nothing-phone-2a-turkiye-fiyati-ozellikleri-2.jpg

Kamera Özellikleri

Nothing Phone (2a)'nın kamerası, özellikle fotoğraf tutkunları için dikkat çekici özelliklere sahip. Ana kamera 50 Megapiksel çözünürlüğünde olup OIS ve EIS desteğine, f/1.88 diyafram açıklığına ve 1/1.56 inç sensör boyutuna sahip. İkincil kamera ise 50 Megapiksel ultra geniş açılı lens ile 114 derecelik geniş görüş alanı sunuyor. Cihazın ön tarafında ise 32 Megapiksel özçekim kamerası bulunuyor.

Türkiye Fiyatı

Nothing Phone (2a) Türkiye fiyatı şu şekilde belirlenmiş:

  • 8 GB RAM, 128 GB depolama: 19 bin 999 TL
  • 12 GB RAM, 256 GB depolama: 21 bin 999 TL

Nothing'in bu yeni akıllı telefon modeli, yüksek performansı ve çarpıcı özellikleri ile Türkiye pazarında yerini alırken, teknoloji meraklılarını heyecanlandırmayı başarıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir