Ve Karim Benzema 6 aylığına hayırlı olsun! Yüzyılın transferini duyurdular...

Ve Karim Benzema 6 aylığına hayırlı olsun! Yüzyılın transferini duyurdular...
Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad'dan ayrılmaya hazırlanan Karim Benzema, Fransa'nın dev kulübü Paris Saint-Germain ile 6 aylık sözleşme imzaladı. Yıldız golcünün Suudi Arabistan'daki kriz sonrasında dönüşü, futbol dünyasında heyecan yarattı.

Suudi Arabistan macerasında yaşadığı zorlu sürecin ardından Real Madrid'in eski golcüsü Karim Benzema, Paris Saint-Germain ile yeni bir döneme adım atıyor. Sezon başında Al Ittihad'a transfer olan ve yaşadığı sorunlar nedeniyle ülkeden ayrılmaya karar veren 36 yaşındaki futbolcu, Ligue 1 devi PSG ile 6 aylık bir anlaşmaya vardı.

Suudi Arabistan'daki Al Ittihad macerasında ölüm tehditleri alan ve kulüp antrenmanlarına katılmayan Benzema'nın, sosyal medya hesaplarını kapatmasıyla birlikte ayrılık sinyalleri artmıştı. Fransız golcünün yeni durağı olarak Paris Saint-Germain'in belirlendiği öğrenildi.

Benzema'nın Bu Sezonki Performansı:

Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad formasıyla bu sezon 20 resmi maça çıkan Benzema, tüm karşılaşmalarda ilk 11'de yer aldı. 1685 dakika sahada kalan deneyimli golcü, 12 gol ve 5 asistle takımının skor katkısını önemli ölçüde artırdı.

Transferin resmiyet kazanmasıyla birlikte, futbolseverler 36 yaşındaki yıldız golcünün Paris Saint-Germain'deki performansını merakla bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.