Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü Transferiyle Süpriz Yaptı! İstanbul'a Geliyor

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü Transferiyle Süpriz Yaptı! İstanbul'a Geliyor
Süper Lig'in ara transfer döneminde aktif rol alan Fenerbahçe, taraftarlarına büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün Sarı Lacivertli formayı giyeceği iddia ediliyor.

Süper Lig'de ara transfer dönemi, Fenerbahçe için heyecan dolu geçiyor. Sarı lacivertli ekip, yeni transferleriyle dikkat çekerken, taraftarlarına müjdeli bir haber daha vermek üzere. Fenerbahçe'nin sürpriz transferinin Milli yıldız Çağlar Söyüncü olduğu iddia ediliyor.

Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte hızlı adımlarla yeni oyuncuları kadrosuna katan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışındaki iddiasını güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak Bonucci ve Krunic'i transfer eden sarı lacivertliler, Milli stoper Çağlar Söyüncü'yü de kadroya katmaya hazırlanıyor.

1072434870-158-0-644-486-1920x0-80-0-0-7db3d80c18788d5268b3703d99953464.jpg

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ İSTANBUL’A GELİYOR

Fanatik'in haberine göre, Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferi için Atletico Madrid ile anlaşma sağladı. Milli futbolcunun sarı lacivertli formayı kiralık olarak giyeceği belirtiliyor. Transferde son aşamaya gelinen bu süreçte Çağlar Söyüncü'nün akşam saatlerinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Fenerbahçe taraftarları, bu sürpriz transferle heyecanını bir kat daha artırırken, resmi açıklamanın kulüp tarafından yapılması bekleniyor. Gözler, Çağlar Söyüncü'nün Fenerbahçe macerasının başlayacağı resmi duyuruda birleşmiş durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.