N'Sakala Kartal oldu

N'Sakala Kartal oldu
Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin peşinden koştuğu Alanyasporlu sol bek Fabrice N'Sakala'nın transferini bitti. N'Skala resmen Kartal oldu.

Beşiktaş'ta Caner Erkin'in Fenerbahçe'de ise Hasan Ali Kaldırım'ın sözleşmeleri sezon sonunda sona eriyor. Süper Lig'in iki devi de sol bek arayışında ve aynı isme göz diktiler. Ancak Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın devreye girdi ve Beşiktaş bir adım öne geçti. Transferde ince eleyip sık dokuyan Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda eksik olan bölgeler için çalışmalarını sürdürüyor. Karius'un ayrılmasının ardından öncelik kaleci transferine verilirken, sağ ve sol bek ile kanatlar için de oldukça geniş bir liste hazırlandı. Transfer komitesi birçok yıldız ismi gündemine alırken, yeni takviyeler için heyecanla bekleyen siyah-beyazlı taraftarlara ilk büyük müjde geldi.

N'SAKALA KARTAL OLDU!

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin de çok istediği Alanyasporlu sol bek Fabrice N'Sakala'nın transferini bitirdi.

Fotomaç'ın haberine göre Kartal, Alanyaspor'la sözleşmesi liglerin bitimiyle sona erecek Demokratik Kongolu yıldızla kesin olarak anlaşmaya vardı.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın Alanya'yı çalıştırdığı dönemden talebesi olan 29 yaşındaki futbolcu ile iki yıllık sözleşme imzalandı.

2 SEZON İÇİN 1 MİLYON 750 BİN EURO

N'Sakala'nın ilk sezon için 850 bin euro, ikinci sezon için de 900 bin euro alacağı belirtildi.

Yönetim, böylece futbolcu ücretlerinde belirlediği 1 milyon euro barajını geçmeden ilk transferini gerçekleştirmiş oldu.

EN BÜYÜK PAY SERGEN YALÇIN'IN!

Transferde Sergen Yalçın'ın devreye girerek futbolcunun ikna edilmesinde önemli rol oynadığı belirtildi.

29 yaşındaki N'Sakala, kısa bir süre önce Fenerbahçe'den devre arasında teklif aldığını ve kendisiyle Başakşehir'in de ilgilendiğini ifade etmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir