Çavuşoğlu’dan Erol Bulut açıklaması!

Çavuşoğlu’dan Erol Bulut açıklaması!
Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında canlı yayına telefon ile bağlanan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor ve Erol Bulut hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Erol Bulut bizim hocamızdır ve Alanyaspor'un hocası olarak da devam edecektir." dedi. Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Erol Bulut hakkında çıkan söylentilere gülüyorum ve çok saçma buluyorum. Hiç olmayan bir şeyleri nerden çıkarıyorlar anlamıyorum. Sadece burda kulüp başkanlarının haberi yok, herkesin haberi var. Hiçbir şey yok ki olsun. Bugün sayın Ali Koç başkanımda beni aradı. Konulardan demek ki o da rahatsızlık duymuş. Ali Koç, net konuşan ve aramızda da her şeyi konuşabildiğimiz bir başkan. Kendisi bana "Başkanım sen zaten bunlara inanmayacağını zaten ben biliyorum" dedi. Bende bizim sizden veya sizin bizden bir talebimiz olsa zaten ararız dedim. Aramızda konuşmadığımız bir şeyin demek ki gerçeği yansıtmadığının ortada olduğunu söyledim. Ali Koç asla insanların arkasından iş çeviren veya birilerinin hocasına alalım edelim diyen bir insan değil çünkü kendisini çok iyi tanıdığım için. Erol Bulut bizim hocamızdır ve Alanyaspor'un hocası olarak da devam edecektir. Fenerbahçe'nin ne böyl bir talebi ne de bir görüşmesi olmuştur. Tamamen asılsız yalanlar. Basın medyasındaki arkadaşlarımız maalesef yalan bulamasında komuşuyor. Ama yalanın sermayesi olmadığı, buldukları için doğruya gerek kalmıyor zaten. Erol hocayla alakalı konuşulacak aslında hiçbir şey yok. 

"ALİ KOÇ, WELİNTON'U BİZDEN İSTEDİ"
Fenerbahçe'nin Welinton ile ilgilendiğini belirten Çavuşoğlu, "Welinton konusunda doğruluk payı olabilir çünkü Sayın Ali Koç bizden istediğini söylemişti. Ama Fenerbahçe'nin mali yapıyla alakalı kriterleri vardı. Tabiki bu mali kriterlerin dışına çıkmak ya da çıkmamak kulübün tasarrufudur. Welinton gibi bir oyuncuyu herkes listesinde bulundurur. Bu gayet normal bir şey. Ama transferle ilgili herhangi bir görüşme olmadı.

"ŞENOL GÜNEŞ, EFECAN'I KADROYA ÇAĞIRIYOR ZATEN"
Alanyaspor'un başarılı futbolcusu Efecan Karaca hakkında konuşan Çavuşoğlu, "Şenol hocam son zamanlarda Efecan'ı kadroya çağırıyor zaten. Şenol hocam her takımı ve futbolcuyu izliyor. Her takımı ziyarete gidiyor ve kulüp başkanlarıyla görüşüyor. Futbolcular hakkında bilgi alıyor. Zaten Şenol hocam ve ekibi yurt içi ve yurt dışında oynayan Türk futbolcuları çok sıkı bir şekilde takip ediyor. Tabiki Şenol hocamızın tasarrufu içerisinde. İnşallah Efecan'ı çağıracaktır diye düşünüyorum.

"HİÇBİR ZAMAN ŞAMPİYON OLACAĞIZ DEMEDİM"
Alanyaspor'un şampiyonluk şansı hakkında konuşan Başkan Çavuşoğlu, "Ben Alanyaspor'un 3.ligden Süper Lig'e çıkana kadar vardım. Ama hiçbir zaman şampiyon olacağız kelimesini kullanmadım. Bizim hedefimiz ve amacımız herzaman ligi en iyi yerde bitirmektir. Neresi olur bilemem, artık nasip kısmet. 

"BU SEZON HİÇ ŞAMPİYON OLMAYAN BİR TAKIMIN ŞAMPİYON OLMASINI İSTERİM"
Alanyaspor dışındaki şampiyonluk favorisi sorulan Çavuşoğlu, "İşin doğrusu hiç şampiyon olmayan takımların herhangi birisinin şampiyon olmasını isterim. Gönlümden herzaman bunlar geçer. Şampiyon olmuş takımlar zaten birçok kez olmuştur. Örnek Bursa oldu çok sevindik. Başka takımlarında olmasını isterim şahsen. Türkiye'de lige renk gelmiş olur. Hemde daha güzel olur" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir