Aytemiz Alanyaspor, Galatasaray’ı konuk edecek

Aytemiz Alanyaspor, Galatasaray’ı konuk edecek
Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 31. haftasında yarın Galatasaray’ı konuk edecek. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynan 7 maçta Alanyaspor hiç kazanamadı. Turuncu-yeşillilerde hedef Galatasaray karşısında ligde ilk zaferi elde etmek.

Süper Lig’de bu sezon oynadığı 30 maçta 13 galibiyet, 9 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan Aytemiz Alanyaspor 48 puanla 7. sırada bulunuyor. UEFA Avrupa Ligi'ne gitmek için ilk 5’e girmeyi hedefleyen Alanyaspor, yarınki karşılaşmada da 3 puan için sahaya çıkacak. Turuncu-yeşilli ekip, bu sezon Galatasaray ile 3 kez karşılaştı. İki takım, bu sezon Süper Lig'de 1, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 kez karşı karşıya geldi. Alanyaspor, ligde sezonun ilk yarısında deplasmanda oynanan maçı 1-0 kaybetmişti.

Galatasaray’ı kupadan eledi
Turuncu yeşilliler, İstanbul temsilcisi ile Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde karşılaştı. İlk maçı 2-0 kazanan Alanyaspor, rövanşta 3-1 mağlup olmasına rağmen rakibini kupadan eledi.

Süper Lig'de 8. randevu
Aytemiz Alanyaspor ile Galatasaray yarın oynanacak maçla Süper Lig'de 8. kez birbirlerine rakip olacak. İki takım arasında 2016-2017 sezonundan bu yana oynanan maçlardan ilk 5'ini Galatasaray kazandı. 6. müsabaka beraberlikle sona ererken, son karşılaşmayı da kazanan Galatasaray, Alanyaspor’a mağlup olmadı. Geride kalan 7 maçta Akdeniz temsilcisi 6 gol atarken, Galatasaray 21 gol kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir