Alanya'dan 2 takım

Alanya'dan 2 takım
Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Süper Amatör Lig'in kura çekilişi ve başlama tarihlerini açıkladı.

2021-2022 Futbol Sezonu Antalya Süper Amatör Ligi  kura çekilişi 29 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 17.30 ’da ASKF Vali Alaaddin Yüksel Tesisleri'nde yapılacak. Kura çekilişine pandemi kuralları sebebiyle her takımı temsilen bir kişi katılabilecek.  

BEYAZ VE KIRMIZI GRUP
ASKF'nin internet sitesinde yapılan açıklamaya göre; Antalya Süper Amatör Lig'de yeni sezonda 13 takım yer alıyor. Lig, 6 takımlı Beyaz ve 7 takımlı Kırmızı olarak iki grupta oynanacak.  Kırmızı grup lige 13 Kasım 2021, Beyaz grup ise 27 Kasım 2021 tarihinde lig maçlarını oynamaya başlayacak. Grupta ilk iki sırayı alacak takımlar playoff maçları oynayacak. Lig'den çekilmek veya lige katılmak isteyen kulüplerin 24 Eylül tarihine kadar ASKF'ye başvuruda bulanabilecek. 

ALANYA'DAN İKİ TAKIM
Antalya Süper Amatör Kümede yer alan takımlar: Finike Belediyespor, Kaş-Kınıkspor, Kumluca Belediyespor, Kadriyespor, Mahmutlarspor, Noxinn Hotels Payallarkonaklıspor, Antalya 2003 spor, Antalya ASAT Gençlikspor, Antalya Kunduspor, Antalya Merkezspor, Kırkgöz Döşemealtı Bld. GS, Lara Futbol Eğitim ve Muratpaşa Belediyespor. 

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir