Kestelspor liderliği bırakmadı

Kestelspor liderliği bırakmadı
Bölgesel Amatör Lig 7'nci Grup lideri Kestelspor, ligin 2'nci yarısına da galibiyetle başladı. Kestelspor, bir puan geriden gelen en yakın rakibi Karaman Belediyespor'u 2-1 mağlup etti. Kestelspor'un galibiyet gollerini Ali Berke ve Nurettin kaydetti.

BAL 7. Grup'ta 2'nci devre derbi maçla başladı. Grup lider Kestelspor ile en yakın takipçisi ve bir puan geriden gelen Karaman Belediyespor, Milli Egemenlik Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Mücadeleyi yaklaşık 2 bin dolayında Alanyalı sporsever, yüz elli civarında konuk takım taraftarı ve  Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ile birlikte izledi.

Karşılaşmaya iki takımda oldukça istekli ve hırslı bir oyunla başladı. Kestelspor'u yenerek liderliğe yükselmek isteyen konuk ekip Karaman Belediyespor, katı bir savunma uygularken özellikle orta alanda çoğalarak Kestelspor'u kalesine yaklaştırmamaya çalıştı. Kısa ve hızlı paslarla kanatlardan rakip kaleye giden Kestelspor, kapalı defansı açmakta oldukça zorlandı. Karaman Belediyespor ise hızlı ataklarla pozisyon ararken ilk devre golsüz eşitlikle geçildi.

Devre arası soyunma odasında galibiyet sözü veren Kestelsporlu oyuncular maçın ikinci devresine de hızlı başladı. İlk devrede olduğu gibi topa daha çok hakim olan ve daha fazla pozisyon bulan Kestelspor, 51'nci dakikada Ali Berke ile eşitliği bozdu. Geriye düşen konuk ekip beraberlik için Kestelspor kalesinde baskı kurduğu bölümde peş peşe korner atışı kullandı. Köşe atışında cezaalanı içerisinde oluşan karambol sonucu Karamanlı bir oyuncun yerde kalınca hakem Engin uğur penaltı noktasını gösterdi. 58'nci dakikada penaltı atışını kullanan Emre İlhan takımının beraberlik golünü kaydetti. Beraberlik golü sonrası Kestelspor, üstünlük sayısı için bir kez daha rakip kaleye yüklenmeye başladı. Konuk ekip oyuncularının ve kaleci Ümit Kurt'un yavaş hareketlerine Kestelspor tribünlerinden tepki geldi. Karşılaşmada son üç dakikaya girilirken Kestelspor, Nurettin'in attığı golle büyük sevinç yaşadı. Dört dakika uzatma süresi verilen mücadelede başka gol olmadı ve Kestelspor, ligin ilk haftasında deplasmanda 2-1 yenildiği Karaman Belediyespor'u aynı skorla mağlup etti. Kestelspor, puanını 32'ye yükseltti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir