Alanyaspor'dan transfer bombası! Venezuellalı golcüyü kadrosuna kattı

Alanyaspor'dan transfer bombası! Venezuellalı golcüyü kadrosuna kattı
Alanyaspor, MLS takımlarından Vancouver'dan transfer ettiği Sergio Cordova ile anlaşmaya vardı.

Alanyaspor, uzun süren golcü arayışlarında sona geldi. Turuncu-Yeşilliler, ABD ligi MLS ekiplerinden Vancouver forması giyen Sergio Cordova ile anlaşma sağladı.

Venezuellalı futbolcuyu Alanya’ya getiren Turuncu-Yeşilliler, sağlık kontrolünün ardından bir aksilik çıkmaması halinde resmi sözleşmeye imzasını atacak.

4 YILLIK İMZALAYACAK
26 yaşındaki futbolcunun transferi için her konuda anlaşma sağlanırken, son görüşmenin ardından 4 yıllık sözleşmeye imza atılacak. 26 yaşındaki futbolcunun, Pazar günü oynanacak Kasımpaşa mücadelesinde de kadroda yer alabileceği öğrenildi.

7 AY ÖNCE TRANSFER OLDU
Başarılı futbolcu, formasını giydiği Vancouver’e geçtiğimiz şubat ayında transfer oldu. Bonservisini elinde bulunduran Augusburg’dan ayrılan başarılı futbolcu, 2.1 milyon Euro bonservis karşılığında ABD’nin yolunu tutmuştu.

MİLLİ TAKIMDA DA FORMA GİYİYOR
Kariyerine Venezuella ekiplerinden Caracas FC’de başlayan golcü futbolcu, sırasıyla Augsburg, Bielefeld, Salt Lake ve Vancouver formalarını giydi. Son olarak formasını giydiği Vancouver’de toplam 26 maça çıkan Cordova, 4 gol ve 1 asiste imza koydu. Venezuella Milli Takım formasını da giyen başarılı futbolcu, 16 maçta skor katkısı sağlayamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.