Ömer Zavlak, kongre ile ilgili açıklama yaptı

Ömer Zavlak, kongre ile ilgili açıklama yaptı
Alanya Kültür Merkezinde dün gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe kongresinde 116 oy alarak yarışı ikinci sırada tamamlayan Ömer Zavlak, kongrenin ardından açıklama yaptı.

Alanya Kültür Merkezinde dün gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe kongAlanya Kültür Merkezinde dün gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe kongresinde 116 oy alarak yarışı ikinci sırada tamamlayan Ömer Zavlak, kongrenin ardından açıklama yaptı. Ömer Zavlak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Değerli Cumhuriyet Halk Partili ailem ve saygıdeğer Alanyalılar! Kaybedeni olmayan bir kongre süreci geçirdik. Bu sürece katkı koyan bütün delege arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bana güvenen ve bizimle yola çıkan yol arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Biz büyük bir aileyiz ve biz Cumhuriyet Halk Partililer'iz. Değerli yol arkadaşlarım; bu bir son değil bu bir başlangıç. Her şey Cumhuriyet Halk Partisi için her şey Alanya için, saygılarımla."

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir