İYİ Parti'de Teyammül yoklaması dün gerçekleşti

İYİ Parti'de Teyammül yoklaması dün gerçekleşti
İYİ Parti Antalya İl Başkanlığında, 76 milletvekili aday adayının arasında üyelerin katıldığı temayül yoklaması dün gerçekleştirildi.

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığında dün temayül yoklaması heyecanı yaşandı. Nazım Hikmet Kongre Merkezi’nde düzenlenen temayül yoklamasına çok sayıda İYİ Partili katıldı. İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Rıdvan Uz, İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ömer Furkan Dağ’ın katılımlarıyla gerçekleşen temayül yoklaması 34 bin üyenin katılımıyla saat 09.00’da başlayıp 17.00’da sona erdi.

İl ve ilçe teşkilatları ile parti üyeleri oy kullandığı temayülde İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe ve Alanya’dan üyeler de katıldı. İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, “Birlik ve beraberlik içinde ‘28. Dönem Antalya Milletvekilleri Üye Tabanlı Aday Temayül Yoklaması’nıgerçekleştirdik. Temayülümüz siyaset arenası için hayırlı olsun. Vatandaşlarımızın aday adaylığı noktasında partimize gösterdiği ilgi ve alaka bizleri son derece mutlu etmiştir. Tüm aday adaylarımıza bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir