Gazeteci Parmaksız’dan Şahin’e Ağır Sözler

Gazeteci Parmaksız’dan Şahin’e Ağır Sözler
Alanya Belediyesi tarafından Cuma Pazarı alanına yapılan Alanya Kapalı Otopark, Pazar Alanı, Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi inşaatında yaşanan kaza sonrası, eski ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'in kaza mahallinin ve kendisinin fotoğraflarını özel fotoğrafçısına çektirerek basını servis etmesine tepki gecikmedi.

Şekerhane Mahallesi’nde eski Cuma Pazarı alanına yapılan Alanya Kapalı Otopark, Pazar Alanı, Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi inşaatında bugün akşam saatlerinde yaşanan kaza sonrası olay yerine gidenler arasında yerini alan eski ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'in henüz olay sıcaklığını soğumadan kaza mahalinin ve kendisinin fotoğraflarını özel fotoğrafçısına çektirerek basına servis etmesine, Güncel Alanya Gazetesi İmtiyaz Sahibi gazeteci Mehmet Ali Parmaksız tarafından sert bir şekilde eleştirildi.

Gazeteci Parmaksız sosyal medya hesapları üzerinden Şahin'i hedef alarak; "'Yozgatlı Memet' çöken inşaata koştura koştura gidiyor.. Ölüm olmadığı için neredeyse üzülecek.. Kimsin, necisin sen.. Kaymakam mı, belediye başkanı mı, itfaiyeci mi, yetkin ne, etkin ne.. Yaralılara geçmiş olsuna değil şov yapmaya gidiyon sanki.. Hadi 'geçmiş olsun' ziyaretini anlarız da boy boy resim çektirip medyaya servis yaptırmana ne demek lazım.. Vallahi senden korkulur.." paylaşımında bulundu. Kısa sürede bir çok vatandaş tarafından yorum yağmuruna tutulan paylaşım sonrası vatandaşlar Şahin'i ağır sözlerle tepkilerini gösterdiler.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir