Alanya’da sulama ile ilgili talepleri dinlediler

Alanya’da sulama ile ilgili talepleri dinlediler
DSİ 13. Bölge Müdürü Özhan Erdanışman ve AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Demirtaş ve Konaklı bölgelerinde yatırım incelemesi gerçekleştirdiler. 

İlk toplantı DSİ Demirtaş şantiyesinde gerçekleşti. Toplantıya DSİ 13. Bölge Müdürü Özhan Erdanışman ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, meclis üyesi, mahalle başkanları, İmamlı, İshaklı, İspatlı, Seki, Demirtaş, Uğrak, Kargıcak, Aliefendi mahalle muhtarları katıldı. Mahalle muhtarları mahallelerindeki talepleri DSİ 13. Bölge Müdürü Özhan Erdanışman'a ilettiler. Bölge Müdürü Erdanışman, muhtarlara tek tek bölgeleriyle alakalı bilgiler aktardı. Su kaynaklarını en etkin şekilde kullanarak verimliliği artırmak için çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü aktaran Başkan Toklu, “Şehrimizin sahip olduğu coğrafi yapı ve ekolojik koşullar sayesinde, ürün çeşitliliği ve miktarı yönünde tarımsal üretimde büyük bir potansiyele sahip. Bu husus şehrimizin büyümesi ve gelişmesi için çok önemli. Su kaynaklarımızı en etkin şekilde kullanarak üretimde verimliliği artırıyor, suyun gücünü milletimizle buluşturmaya devam ediyoruz" dedi. Erdanışman, Toklu ve Demirtaş Mahalle Muhtarı Mustafa Doğrul, Demirtaş Mahallesi’nde bulunan dere yatakları üzerinde incelemelerde bulunuldu.

KONAKLI'NIN TALEPLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Ardından Erdanışman, Toklu ve beraberindeki heyet, Alanya Belediye Meclis Üyesi Ali Şahin'in ev sahipliğinde Konaklı Mahalle Muhtarı Mustafa Arınç ve Mahalle Başkanı Emrah Ünal'ın katılımıyla, Konaklı Mahallesi’nin taleplerini görüştüler. Toplantıda, Serapsu Deresi ıslahı ve çiftçilerin sulama suyu konuları üzerine istişareler yapıldı. Taleplerin ivedilikle değerlendirilip sonuca bağlanması için gerekli adımların atılacağını belirten Toklu, "Halkımızla, muhtarlarımızla ve mahalle yönetimimizle koordineli yürütmüş olduğumuz çalışmalar ile mahallelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için gece gündüz çalışıyoruz. Demirtaş mahallemizin ardından Konaklı mahallemizde de yaşanan sıkıntıları ve talepleri değerlendirip ivedilikle gerekli adımların atılması için girişimlerimiz devam edecek. Takibini de sürdüreceğiz" ifadelerine yer verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir