CHP Alanya'da 74 yıl aradan sonra Belediye Başkanı seçildi

CHP Alanya'da 74 yıl aradan sonra Belediye Başkanı seçildi
Alanya'da gerçekleşen yerel seçimlerde CHP adayı Osman Tarık Özçelik, 74 yıl aradan sonra belediye başkanı seçildi.

Alanya'da gerçekleştirilen 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, resmi olmayan sonuçlara göre Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Osman Tarık Özçelik zaferini ilan etti. Özçelik, seçim sonuçlarının ardından vatandaşlarla buluştu ve büyük bir coşkuyla karşılandı.

“ÇOK BÜYÜK EMEĞİNİZ VAR”

Özçelik, seçim sonuçlarının ardından yaptığı konuşmada, “Çok büyük emekler verdiniz, çok büyük fedakarlıklarda bulundunuz ve bugün Alanyamız’ın geleceğini değiştirdiniz. Yepyeni bir döneme girdik” ifadelerini kullandı.

“74 YIL SONRA CHP’NİN ALANYA BELEDİYE BAŞKANI OLDUM”

Seçim Koordinasyon Merkezi’nin balkonundan kalabalığa seslenen Özçelik, “74 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin Alanya’da belediye başkanı sizler sayesinde oldum. Hep beraber kazandık. Sizlerden gurur duyacağınız bir oy atın istedim. Yaptınız, birlikte tarih yazdık” dedi.

“SEÇİMİ TÜM ALANYA KAZANDI”

Özçelik, konuşmasında ayrıca, “Değişimin gerçek adresi olan bize, desteğinizi ve teveccühünüzü en güçlü bir şekilde gösterdiniz. Antalya’da da Muhittin Başkanımız ile birlikte Alanya’da yapmak istediklerimizi Antalya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte işbirliği halinde gerçekleştireceğiz. Verdiğimiz tüm sözleri tutacağımızdan hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. Projelerimizi çok hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Alanya bizlere emanet” ifadelerini kullandı.

Haber Editörü
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir