Başkan Yücel'den para sayma görüntüleri için ilk açıklama

Başkan Yücel'den para sayma görüntüleri için ilk açıklama
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bir yerel kanalda gündeme düşen para sayma görüntüleriyle ilgili açıklamalarda bulundu ve olayı detaylarıyla anlattı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Sözcü TV'de yayınlanan para sayma görüntülerine yönelik, yerel televizyonda katıldığı programda konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Sözcü TV'nin haberiyle yayılan para sayma görüntülerine yönelik soruya cevap veren Yücel “Son bir aydır ülkenin gündemi para sayma olunca bir yerden bir şeyler bulmaları lazım tabi. Dört sene önce el uzunluğundan dolayı işten attığımız bir personeli tespit etmek için konulan bir kameranın görüntüleri. Benim maaşımı sekreterya alıp odaya koyar, ihtiyaç sahiplerine, öğrencilere dağıtır. Makbuzları da mevcut. Bu dört senelik bir olay. Arkadaşlar paranın eksildiğini anlayınca bana sordu, almadığımı söyledim. Bu durum bir sene kadar sürdü. İnsan tabi ki yanındaki personeline yakıştıramıyor. En sonunda dozunu aşan bir limit kaybolunca kameranın yönünü çevirip bakılmasına karar verildi. Seri numarası alınmış paraları koydular. Üç gün sonra arkadaşlarımız ‘Bulundu bizim fare’ dediler. Belediyenin içinde 250’ye yakın kişi bu olayı bilir. Suç duyurusu olarak bu görüntüleri verdik. Bu CD ortada yoktu, gündem değişince Alanya’da bir yerden bir şey tutturmak isteyenler gündeme getirmeye başladı. Bunun haricinde farklı bir şey varsa gelsinler ispatlasınlar. Hatta 4 sene önce bu konuyu sizinle de paylaşmıştık. Topu topu 10 bin lira paranın oraya konulması. Konu nereden nereye geldi. Biz bunlara alışkınız, hiçbir sıkıntı yok. Ama kırmadığınız bir bardağın hesabını vermek kadar zor bir şey yok.” şeklinde açıklama yaptı.

Haber Editörü
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir