Gazipaşa'da koronaya karşı kırmızı maske dağıttı

Gazipaşa'da koronaya karşı kırmızı maske dağıttı
Gazipaşa esnaflarından Mustafa Köse, korona virüs tedbirleri kapsamında ilçedeki esnafları dolaşarak kırmızı renkli maske dağıttı.

Gazipaşa Esnaflarından Köseoğlu Kuyumculuk'un sahibi Mustafa Köse, koronavirüs tedbirleri kapsamında Antalya'nın harita üzerinde kırmızılaştığına dikkat çekmek için ve farkındalığı arttırmak için dün ilçedeki esnafları ziyaret ederek kırmızı renkli maske dağıttı. 

Antalya bölgesinde olduğu gibi Gazipaşada da korona vakalarının arttığını ve temas halinde olan esnafın, virüsten daha iyi korunmasını belirten Köse, " Zor günlerden geçiyoruz. Bende buna dikkat çekmek için kırmızı renkli maske dağıtarak farkındalık yaratmak istedim. Esnaf arkadaşlarımız da sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına dikkat ederek geçimini sağlamaya çalışıyor" dedi.

Köse yaptığı açıklamalarda, esnafların bu konuda daha dikkatli davrandığını ve tedbirler elden bırakılmadığı sürece virüsten hızlı bir şekilde kurtulabileceklerini dile getirdi. Esnaflar kendilerine maske dağıtan Kuyumcu Mustafa Köse'ye teşekkürlerini takdim etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir