Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi kalite başarısını taçlandırdı!

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi kalite başarısını taçlandırdı!
Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Kalite Hizmet Standartları değerlendirmesinde Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, başarıyla tamamladığı değerlendirme sonucunda notunu 98,01'e yükseltti.

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Kalite Hizmet Standartları değerlendirmesini başarıyla tamamladı. Denetimler sonucunda hastane, 100 üzerinden 98,01 puan alarak yüksek bir kalite notu elde etti.

BAŞHEKİM GÜLER'DEN TEŞEKKÜR VE TEBRİK

Hastanenin başarısının ardından Başhekim Doç. Dr. Yılmaz Güler, tüm birim ve bölüm sorumlularıyla bir araya gelerek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Güler, sağlık çalışanlarının katkılarıyla elde edilen başarının memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, "Bu puan, ekip çalışması ve özverili çabalarımızın bir göstergesidir. Hastanemizin başarısı, kaliteli sağlık hizmetini ön planda tutma azmiyle mümkün olmuştur. Bundan sonraki hedefimiz daha yüksek standartlarda hizmet sunarak, kalitemizi artırmak ve sürdürmek olacaktır" dedi.

KALİTENİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ

Doç. Dr. Yılmaz Güler, kalitenin sürdürülebilir olduğu sürece anlamını arttırdığını ve kuruma büyük değer kattığını vurgulayarak, hastanede yapılan denetimlerin eksiklikleri tespit etmek ve hizmet kalitesini yükseltmek adına önemli olduğunu belirtti. Başarılarının devamlılığını sağlamak ve hizmet kalitesini artırmak adına ekip ruhuyla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

SAĞLIK HİZMETLERİNDE KALİTE STANDARTLARI

Hastane yönetimi, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan değerlendirmelerin kurumlarının hizmet kalitesini artırmak ve standartları yükseltmek adına bir rehber olduğunu belirterek, bu doğrultuda yapılan değerlendirmelere uyum sağlamak ve sürekli iyileşmeyi hedeflemek istediklerini dile getirdi.

Haber Editörü
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir