Yalı Çapkını Dizisinin Oyuncuları Yazın da Bir Arada

Yalı Çapkını Dizisinin Oyuncuları Yazın da Bir Arada
Geçtiğimiz sezonu Star TV ekranlarında ekranlara gelen yalı çapkını dizisi reyting rekorları ile oldukça dikkat çekmişti.

Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan ve gerçek yaşam öyküsünden uyarlanan yalıçapkının oyuncuları ve dizideki karakterlerle oldukça ilgi çekmişti. Haziran ayında sezon finali yapan yala çapkın dizisinin oyuncuları yazın da görüşmeye devam ediyor.

Gözde Kansu ve Emre Altuğ'un da yer aldığı dizi, oyuncuların birbiriyle uyumuyla da oldukça ilgi çekmişti. Yakın zamanda bir araya gelen Gözde Kansu ve Emre Altuğ hayranlarıyla sosyal medyada pozlarını paylaştı. Gözde Kansu’nun canlandırdığı Gülgün karakteri ve Emre Altuğ’un hayat verdiği Orhan karakteri dizide çok sevilen bir ikili olmuştu.

Yalı Çapkını Sezon Finali

9 Haziran Cuma akşamı 36 bölümü ile sezon finali yapan yalıçapkını yeni sezonda ekranlarda yerini almaya devam edecek. Başarılı kadrodan oluşan yazı şapkanı dizisi gerek dizideki karakterler gerek ilgi çekici hikayesiyle gündeme oturmuştu. Hem oyuncuları hem karakterleri hem de gerçek bir yaşam öyküsünün uyarlanması ile pek çok kişi tarafından oldukça sevilen bir dizi olarak yayınlandı. Gözde Kansu ve Emre Altuğ’un da yer aldığı dizide dikkat çeken ana karakterlere hayat veren iki ünlü oyuncu yaz tatilinde yeniden bir araya geldi. Yaz tatilinde de bir araya gelen ünlü oyuncular sevenleri ile tatil pozlarını paylaştı.

Yalı Çapkını Dizisinde Dikkat Çeken Reytingler

Yalı Çapkını dizisinde reytinglerin çok yüksek olmasıyla ekranlara damga vurmuştu. Bir yandan sosyal medyada daha büyük yankı uyandıran dizi karakterleri ile de ön plana çıkmıştı. Ferit ve Seyran karakterinin ön planda olduğu yalı şapkanın dizisi sosyal medyada pek çok kez TT olmuş ve çok konuşulmuştu.

Her platformda yerini alan dizi hem çok sevilen hem de ilgi çekici bir şekilde sevenleri tarafından izlenmeye devam ediliyor. Eylül ayı itibarıyla yeniden başlanması planlanan dizi Star TV ekranlarında yeniden ekranlara geliyor. Her cuma akşamı yayınlanacak olan yalı Çapkını dizisi şimdiden hayranları tarafından merakla bekleniyor. Eylül gibi dizinin başlaması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.